Bilde: Ola Setsaas og Janne Langmo.

Vi er stolt av arbeidsplassen vår

I stbank er personlig kundeservice og nærhet til lokalsamfunnet høyt prioritert. Nå søker vi en dyktig bankrådgiver som ønsker å bli med på laget.

 

– Avstanden mellom kunder og banker har økt mye de siste årene, men dette vil vi unngå hos oss, forteller banksjef Ola Setsaas.

 

Med åpne dører fem dager i uken på vårt hovedkontor i Rissa, er det alltid rom for å besøke banken innenfor våre åpningstider. Tilgjengelighet og personlig kontakt er noe vi i stbank setter høyt og hos oss får alle en fast personlig rådgiver, som kan kontaktes for rask og relevant hjelp.

 

– Vi har hatt en kjempeutvikling de siste årene og får stadig flere kunder som setter pris på at vi er så tilgjengelige – så nå må vi øke kapasiteten og ansette flere bankrådgivere, smiler banksjefen.

 

Høres det spennende ut?

Søk på stillingen

 

Hyggelige kolleger og korte beslutningsveier

Janne Langmo har vært rådgiver for privatkunder i stbank i flere år.

 

Hun ønsker å dra frem det gode arbeidsmiljøet som det beste med å jobbe her. De fleste spiser lunsj sammen i arbeidstiden, og det arrangeres ulike sosiale sammenkomster gjennom hele året.

 

– Vi er en gjeng med supre kolleger som har det mye artig sammen. Vi hjelper hverandre, og lurer du på noe er det bare å stikke hodet ut i gangen for å få svar, forteller Janne.

 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bilde: Janne Langmo.

 

Spennende og varierte dager

Janne bodde i Trondheim og jobbet med regnskap, da hun ble ansatt i banken.

 

– Jeg ville flytte tilbake til hjembygda, og da jeg så stillingsutlysningen skjønte jeg at det var en sjeldent god mulighet. Åtte år senere er jeg fremdeles veldig glad for at jeg fikk jobben, smiler hun.

 

Hun forteller at dagene som rådgiver for bankens privatkunder er svært varierte. Ingen kunder har lik økonomi, og alle har forskjellige behov. Noen skal kjøpe sin første bolig, mens andre skal gå av med pensjon. Dette gjør at hun aldri vet hva dagen vil bringe.

 

– Det er en veldig god følelse når kundene er fornøyde og forteller at de har fått god hjelp av deg. Det er så fint å se at kundene blir tryggere og får svarene de trenger.

 

– Vi er stolte av arbeidsplassen vår, smiler Janne.

 

Skal fortsette utviklingen

Banksjef Ola sier at faglig kompetanse i stor grad kan læres. Har du ikke erfaring fra bransjen, så er du fortsatt en god kandidat hos stbank.

 

–Vi klarer å lære bank til de som ikke har jobbet i bank tidligere, så vi diskvalifiserer ingen. Det viktigste er at du er positiv, trives med å hjelpe kunder og ønsker å være en del av et påskrudd miljø, forteller Ola.

stbank skal i årene som kommer fortsette å utvikle seg som bank, rådgiver og støttespiller for lokalbefolkningen – og som arbeidsplass for sine ansatte.

 

- De som starter hos oss havner på en spennende arbeidsplass med trivelige og kompetente medarbeidere. Vi skal fortsette å være en lønnsom bedrift som gir utviklingsmuligheter til den enkelte, og som skaper mer vekst og utvikling i lokalsamfunnet vårt, oppsummerer banksjefen avslutningsvis.

 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bilde: Gryta 2B, vårt lokale i Trondheim.

 

Utvidet tilbud for kundene

Høsten 2022 åpnet stbank kontor i Trondheim, her tar vi imot kunder etter avtale. Åpningen var et viktig tiltak for å være mer tilgjengelig for våre mange kunder i Trondheimsområdet. Lokalene befinner seg sentralt i Trondheim, rett ved Trondheim Sentralstasjon. Dette innebærer gode kollektiv muligheter og parkeringskjeller rett ved.

Søk kunderådgiver privatmarkedet her