5 kjappe spørsmål

Hver måned tar vi en prat med en av våre mange bedriftskunder, og svarene på de fem spørsmålene vi stiller blir en del av vårt månedlige nyhetsbrev.

Her kan dere bli bedre kjent med bedriftene, høre hva som opptar dem i dag og lese hva de tenker om bedriftens fremtid.

God fornøyelse :-)

5 kjappe til PTM

Her kan dere lese fem kjappe svar fra PTM og daglig leder Ketil Myran

 

1:            Hvem er PTM?

PTM er en maskineringsbedrift lokalisert i Leksvika som utfører maskineringstjenester innen vannkraft, olje og gass og fremdtidtssytemer for båt.

 

2:           Hvor mange ansatte er dere i dag?

I dag er det 25 ansatte i bedriften

 

3:            Hvilke oppgaver eller oppdrag er viktigst for bedriften akkurat nå?

Alle oppdrag er akkurat like viktige fordelt på våre 20 kunder.

 

4:            Hvordan ser fremtiden ut?

Status pr i dag er ok og det ser positivt ut for neste år.

 

5:            Hvorfor valgte dere Stadsbygd Sparebank som bankforbindelse?

Jeg valgte Stadsbygd Sparebank fordi de er bygdas bank i motsetning til...... (Her må vi stoppe hr Myran så vi ikke snakker ned våre konkurrenter)

 

 

 

 


5 kjappe til Sky Fitness

Her kan dere lese fem svar fra Sky Fitness og daglig leder Odd-Karstein Solum

 

1:            Hvem er Sky Fitness?

SKY Fitness er et treningssenter for deg som vil ha god kvalitet, til lav pris.Det skal ikke være dyrt å komme i form, derfor har vi en fast lav pris som er lik for alle. Medlemskap hos oss har heller ingen bindingstid, slik at du kan trene akkurat når du vil. Vi har fine og effektive garderober/omkledningsrom, men ikke store gruppetreningssaler, spa eller resepsjonsområde. Du skal ikke måtte betale for ting du ikke trenger. Hos SKY Fitness finner du førsteklasses utstyr, i moderne lokaler. Du finner også topp-sertifiserte personlige trenere, som kan bistå deg med å nå målene dine. Les mer om vårt tilbud innenfor personlig trening her.

 

2:           Hvor mange ansatte er dere i dag?

Kun jeg som driver som er ansatt i egen bedrift.

 

 

3:            Hvilke oppgaver eller oppdrag er viktigst for bedriften akkurat nå?

Kvalitet, kvalitet og kvalitet. Jeg gir alltid kundene mine kvalitet innen trening, kosthold og oppfølging!

 

 

4:            Hvordan ser fremtiden ut?

Interessen for et nytt treningssenter med nyoppusset lokale og med markedets beste utstyrs leverandør har virkelig vist seg at folk ønsker å benytte seg av. Jeg skal fortsette og levere varene og bygge mitt konsept videre så alltid kundene får litt mere hele tiden. 

 

5:            Hvorfor valgte dere Stadsbygd Sparebank som bankforbindelse?

Jeg valgte Stadsbygd sparebank fordi de er lokale og at jeg fikk umiddelbar hjelp av de når jeg trengte det med og etablere meg her i Rissa. Noen som jeg nevner litt om over her, kvalitet, kvalitet og kvalitet samt det at kunden hele tiden får den hjelpen han trenger og raskt!

 

 

 


5 kjappe til ØKOPRO

Her kan dere lese fem svar fra Økopro og leder for salg og utvikling Frode Blålid.

 

1:            Hvem er Økopro?

Økopro er nytt autorisert regnskapsføringsselskap på Fosen, med lokale eiere, lokalisert i Rissa sentrum. Vi leverer regnskapstjenester, og rådgivning innen regnskap og logistikk. Vi leverer også moderne systemer fra Unimicro for blant annet fakturering, lagerstyring, prosjektstyring og tekniske løsninger for nettbutikker.

 

2:           Hvor mange ansatte er dere i dag?

Vi er i dag 5 ansatte. Kom gjerne innom i Rådhusveien 17 for å hilse på oss. Kaffen står klar. 😊

 

3:            Hvilke oppgaver eller oppdrag er viktigst for bedriften akkurat nå?

Nå har vi fokus på å gjøre Økopro kjent i markedet og å etablere gode rutiner for våre nye ansatte. Vi ser at IT-systemene våre gir gode muligheter for effektiv drift, både for oss og våre kunder. Kundene våre skal oppleve at vi gir dem en lettere hverdag.

 

4:            Hvordan ser fremtiden ut?

Vi merker at det er interesse for et nytt alternativ innen regnskapstjenester som gjør «papirarbeidet» lettere. Kombinasjonen av lokal tilstedeværelse og effektive digitale løsninger gir oss en mulighet til å tilby både tradisjonell regnskapsføring og skybaserte løsninger. Vi kan løse kundens behov uavhengig av om de ønsker å komme innom oss med permen sin, eller om de ønsker å digitalisere driften og slippe papirflyten. Vi hjelper gjerne til om noen ønsker rådgivning på veien mot et lettere regnskap.

 

5:            Hvorfor valgte dere Stadsbygd Sparebank som bankforbindelse?

For oss er det viktig med en bankforbindelse som både er lokal, men samtidig i stand til å levere moderne, effektive og sikre tjenester som kan integreres med våre egne systemer. Det var vel heller ikke en ulempe at Stadsbygd Sparebank er medeier i Økopro 😉

 

 


Hvorfor velge oss?

Vi er banken din! Stadsbygd Sparebank er lokalbanken i Indre Fosen kommune.

Vi ønsker å hjelpe deg med å realisere dine drømmer, og vi vil være en støttespiller som gir gode økonomiske råd i alle livets faser.

Ta kontakt så kan vi slå følge!