Bolig

Bolig

Trenger du større plass? Eller har dere bare lyst på noe nytt? Vi hjelper deg å realisere boligdrømmen. Her har vi samlet noen gode tips til boligjakten - og husk, vi er alltid tilgjengelig for en prat dersom du ønsker det.
Aleksander Buvarp

Eiendomsmegler i banken

Aleksander Buvarp jobber i Aktiv Eiendomsmegling, avd Fosen, og hvis du trenger hjelp til kjøp eller salg av din bolig ta kontakt på telefon 971 48 336 eller på epost aleksander.buvarp@aktiv.no

 

 

 

Er dette tiden for å selge bolig?

Nå er det tøffe tider for landet og verden for øvrig. Eiendomsmeglerbransjen ønsker trygge visninger og tar hensyn i henhold til smittefare, og gir nå alle private visninger slik at de kan håndheve Folkehelseinstituttets anbefalinger om forebygging mot smitte.

Etter min mening har private visninger definitivt vært en berikelse, da interessenter har fått ro og mer tid til besiktigelse av boligen. Tid er samtidig ikke lenger blitt en knapphetsfaktor, men du søker etter noe å fylle den med. Boligjakt er en av syslene. For min del ga dette seg utslag i at vi kunne notere oss for den høyest omsatte eneboligen på Fosen gjennom megler, og boligen hadde hele 12 000 treff på Finn.no

Hva skjer fremover?

Våren banker snart på døren, og erfaringsvis er denne perioden en av de travleste hva angår boligmarkedet. Mange er på jakt etter en bolig de kan flytte inn i når sommerferien er over. En viktig faktor for deg som vurderer å bytte bolig nå, i disse koronatider, kan være tidspunktet for salg. Vi har ofte en tendens til å tenke likt, og mange tenker nok at nå skal man «sitte rolig i båten». Når vi etter hvert kommer tilbake til normalen, blir trolig resultatet (for) mange selgere som skal kjempe om kjøpers gunst. Så mitt råd til dere som tenker på å bytte bolig, start prosessen nå og vær i markedet når dette snur ! 

Ønsker du flere råd og tips rundt egen bolig, ta kontakt med meg på telefon 970 98 100.

AKTIV Fosen

Kjøpe eller selge bolig på Fosen?

Aktiv Eiendomsmegling Fosen har kontorer på Brekstad og her i banken i Rissa. De hjelper til med verdivurdering, kjøp og salg av bolig.
På deres hjemmeside finner du kontaktinformasjon og objekter som ligger ute for salg.

AKTIV Trondheim

Kjøpe eller selge bolig i Trondheim?

Bor du i Trondheim og ønsker du råd om kjøp eller salg av bolig, eller en uforpliktende verdivurdering, så er det bare å kontakte AKTIV Trondheim.