Janne tar vare på flokken sin

Janne og familien hennes har tatt noen valg. De valgene gjør at flokken er litt tryggere om noe skulle skje.
Janne 1

Flokken til Janne

Her er flokken til Janne. Barna Jørgen og Henrik er 3 og 7 år. Mor Janne jobber i Stadsbygd Sparebank og far Ole-Johan er daglig leder i LG-Bygg AS hvor dagene går med til alle typer snekkeroppdrag.  På fritiden går det mye tid på crossbanen for barna,  og i skog og mark med familie og venner.
JAnne 2

Barneforsikring

Janne og Ole Johan har valgt å tegne barneforsikring på barna. Det gjør de fordi denne forsikringen sikrer familien økonomisk dersom noe uforutsett skulle skje. «Vi tror det blir nok å tenke på om barna våre blir syke eller skader seg alvorlig. Med en barneforsikring trenger vi i hvert fall ikke å bekymre oss for det økonomiske»
Janne 3

Personforsikring

"Det er ikke hyggelig å snakke om hvordan livet kan bli dersom en av forsørgerne i familien dør. Men vi har tatt praten og tegnet livsforsikringer som gjør at vi har en løsning som gir trygghet for familien om noe skulle skje. I tillegg har vi tegnet en uføreforsikring som sikrer oss begge om vi skulle falle utenfor arbeidslivet." 

Janne 4

Det handler om trygghet

«Personforsikring handler for oss om trygghet. Trygghet for at vi har en god plan som sikrer hele familien dersom noe skulle skje.  I dag er det helt naturlig for folk å tegne en god forsikring når de kjøper seg ny bil. Men det er ikke like vanlig å ha gode livsforsikringer. Det syns vi blir merkelig…. For oss er det ingen tvil om hva det er viktigst å ta godt vare på»