Hvorfor bør du velge oss?

For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)
Sissel Lein

Personlig rådgiver

Stadsbygd Sparebank ønsker å hjelpe deg med å realisere dine drømmer, og være en støttespiller som gir gode økonomiske råd i alle livets faser. 

Våre dyktige rådgivere tilbyr personlig rådgivning og vil følge deg og din økonomi i de situasjoner som måtte dukke opp. 

Ta kontakt så kan du slå følge med en våre rådgivere!

vi gir tilbake

Vi gir tilbake til lokalsamfunnet

Er du kunde i Stadsbygd Sparebank er du med og bidrar til økt aktivitet og trivsel i lokalsamfunnet. 

Takket være våre kunder kan banken gi tilbake, og støtte lag og foreninger i nærmiljøet gjennom gavetildeling, samarbeid og sponsoravtaler. 

Bankens lokaler i Rissa

Vi har alt du trenger i en bank

Vi er en liten bank, men tilbyr et stort produktspekter. Du kan samle alle dine bank- og forsikringsprodukter her hos oss i lokalbanken. Da får du gode vilkår, en enklere hverdag, gode digitale løsninger og en rådgiver som ser helheten i økonomien din.

stbank

Ta kontakt

Ønsker du å slå følge med oss?
Eller ønsker du et tilbud på bank og forsikringsprodukter for deg og din famile?

Da kan du enten kontakte oss på telefon: 73 85 50 00 - eller du kan sende en e-post til post@stbank.no - eller du kan kontakte en av våre ansatte direkte.