Hvorfor bør du velge oss?

Vi er banken med det store hjertet og fornøyde kunder. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)

Personlig rådgiver

Stadsbygd Sparebank ønsker å hjelpe deg med å realisere dine drømmer, og vi vil være en støttespiller som gir gode økonomiske råd i alle livets faser.

 

Våre dyktige rådgivere tilbyr personlig rådgivning og vil følge deg og din økonomi i de situasjoner som måtte dukke opp.

Ta kontakt så kan du slå følge med en våre rådgivere!

Fornøyde kunder

518 kunder av våre kunder har blitt oppringt (i KOI undersøkelsen) og spurt om hvor tilfreds de er med Stadsbygd Sparebank. Vi fikk hele 84 poeng, noe som betyr av våre kunder er svært godt fornøyd med oss som bank.

Kundene var spesielt fornøyde med service vi yter, og den personlig rådgivningen vi tilbyr i ulike faser av livet. Ta kontakt så kan du også ta i bruk service og personlig rådgivning som kundene våre sier vi yter.

Våre åpningstider


Rissa
Rådhusveien 21, 7100 Rissa
Åpningstider: mandag - fredag 09:00 - 15:00

Kasse åpen mandag, onsdag og fredag


Leksvik

Sentrumsgården, 7120 Leksvik
Åpen filial mandag - fredag 09:00 - 15:00

Telefon: 73 85 50 00
E-post: post@stbank.no