Et grønt boliglån er et lån der du får bedre betingelser fordi du velger klimavennlige løsninger.

Med grønt boliglån får du 0,25 % lavere rente enn gjeldende prisliste. 

Om du investerer i klimavennlige løsninger til din bolig kan du med et grønt boliglån i Stadsbygd Sparebank få redusert både strømregninga og lånerenta di.

Har du hus merket med energiklasse A eller B oppfyller du kravene for grønt boliglån. I tillegg kvalifiserer solceller kjøpt via Rissa Kraftlag for bankens grønne boliglån, uavhengig av energiklasse.

Info om hvilken energiklasse ditt hus har finner du i ferdigattest eller meglerprospekt. Du kan også finne energiklasse ved å registrere boligen din på energimerking.no

Ønsker du å søke om grønt lån så ta kontakt med en av våre rådgivere.

I tillegg til ordinær dokumentasjon vi etterspør i alle lånesaker trenger vi dokumentasjon på energiklasse, eller dokumentasjon fra Rissa Kraftlag på kjøp av solcelleanlegg.

 

Om du kjøper et solcelleanlegg hos Rissa Kraftlag så kvalifiserer det til grønt boliglån i Stadsbygd Sparebank.

På Rissa Kraftlag sin hjemmeside finner du informasjon om hva et solcelleanlegg koster og hvor mye strøm du kan spare per år ved å installere et anlegg på huset ditt

Om du installerer et solcelleanlegg på huset ditt kan du få inntil 28.750,- kr i støtte fra Enova.

På Enova sine hjemmesider finner du informasjon om hvilke tiltak som kan få støtte og størrelsen på de ulike tilskuddene.

Stadsbygd Sparebank tar klimaendringene på kloden vår på alvor, og mener det bør lønne seg å ta ansvar.

Velger du en løsning med solcelle fra Rissa Kraftlag og grønt boliglån fra Stadsbygd Sparebank gjør du et grønt valg. Og du gjør et valg som er økonomisk fornuftig.