Fra og med mandag 16. mars 2020 ønsker vi at du må kontakte banken før du kommer innom oss. Hver dag har banken normalt mange besøkende innom slik at dette gjør vi for å begrense smitte-spredningen av viruset.

Bankens dører vil være stengt i en periode, men vi vil fortsatt være tilgjengelige og tilstede for våre kunder og lokalsamfunnet. Du treffer oss som vanlig på telefon, e-post eller via melding fra Facebook, fra mandag til fredag fra kl. 09:00 – 15:00.

Våre automatsoner i Leksvik, Stadsbygd og Rissa vil være åpen som vanlig og her kan du ta ut og sette inn penger, samt levere nattsafe i Rissa. Vi har gode rutiner for ekstra renhold, og ber om at våre kunder også tenker på dette ved bruk av våre automatsoner.

For kunder som kontakter oss og lager en avtale om å komme innom, ber vi om følgende:

  • Er du satt i karantene eller fått påvist smitte kan du ikke komme innom banken
  • Har du hatt symptomer på forkjølelse, ber vi om at du tar kontakt med oss og at vi da sammen finner et nytt tidspunkt for besøket
  • Har du vært i utlandet de siste 14 dagene ønsker vi at du informerer oss om dette når du kontakter oss for å avtale en time med våre rådgivere
  • Ta en dusj på hendene dine av antibac-flaskene som er satt frem når du kommer inn i banken

Vi ønsker å bidra til å redusere smittespredningen i samfunnet - dette ikke minst av hensyn til særlige sårbare grupper som eldre og syke. Det gjelder også overfor våre ansatte slik at vi kan opprettholde tilnærmet normal drift over tid. Dette vil komme både kundene og lokalsamfunnet til gode.

Vi følger situasjonen tett, og vi vurderer fortløpende hvor lenge disse tiltak er nødvendige.

Som lokalbank er vi opptatt av at denne perioden kan påvirke enkeltpersoner og samfunnet på mange måter. Dersom du opplever økonomiske utfordringer som privatkunde eller bedrift, ber vi om at du tar kontakt - vi er banken din!

Ellers er alle planlagte arrangement i regi av banken i mars og april utsatt.

Kontakt informasjon:

  • Telefon: 73 85 50 00
  • e-post: post@stbank.no
  • Facebook: Stadsbygd Sparebank - og kan sende oss melding herfra

Telefonnummer og e-post adresse til alle ansatte på vår hjemmeside: www.stbank.no. Her finner du også oppdatert informasjon relatert til bank og forsikring om koronaviruset.