Ny bedrift og ny butikk!

Vår nye kunde Berg Branding AS har etablert en ny og spennende butikk i Rissa. Stbank har vært innom og snakket med Marianne og Kathrine som driver butikken.
Berg Branding AS

Berg Branding AS

Høsten 2020 dukket det opp en ny butikk på Rissasenteret. Berg Branding AS tilbyr et stort utvalg av kjente kvalitetsmerkevarer innen arbeidsklær til både kvinner og menn. Den nye butikken hjelper også bedrifter med å finne de riktige produktene for sin markedsføring, og tilbyr et bredt utvalg innen profilbekledning, profilartikler og gaveartikler. Alt kan leveres med logo, enten med egen transferpresse eller via bedriftens underleverandører. Butikken selger også noen merkevarer til barn.

Bak bedriften står Marianne Kvam Berg og Kathrine Tørstad Berg. Marianne tok våren 2020 sjansen på å si opp sin faste jobb på regnskapskontoret og satset alt på å starte ny butikk. Kathrine jobber fremdeles som sykepleier i tillegg til å arbeide på butikken.

«Vi har opplevd kjemperespons og har hatt mye å gjøre fra dag en. Så langt har vi ikke rukket å drive så mye markedsføring da kunder, og spesielt bedrifter har kommet til oss med bestillinger» sier Kathrine og Marianne. «Det er utrolig gøy at oppstarten har gått så bra. Det er utfordrende i seg selv å starte en butikk, og koronapandemien har ikke gjort det noe lettere. Men vi er glade for alle kundene vi har fått og nye kunder er hjertelig velkomne!» sier de nye butikkdriverne.

Stadsbygd Sparebank er stolt av vår nye kunde. Vi setter pris på at Marianne og Kathrine har tatt steget og startet ny virksomhet. Vi besøkte butikken i slutten av januar og kredittsjef Eli. K. Eggen Andresen overrakte en velfortjent blomsterbukett til de nye driverne.

Stbank ønsker Berg Branding lykke til med videre drift! Samtidig oppfordrer vi både privatpersoner og bedrifter i Indre Fosen til å bruke denne og andre lokale butikker.